Auto opkopers

Autoverzekering

Er zijn een paar dingen op de to-do-lijst die altijd een beetje overweldigend kunnen aanvoelen – van bank veranderen, van zorgverstrekker veranderen en ja, van verzekeringsmaatschappij veranderen. Wij zien dit als “levensadministratieve” zaken. Toegegeven, het kan gemakkelijk zijn om deze dingen op een laag pitje te zetten wanneer de dagelijkse hectiek al toeneemt. Maar we weten allemaal hoe goed het voelt als we een van deze to-dos volbrengen, en we hopen in deze blogpost dat we het overstappen van autoverzekering een beetje minder overweldigend kunnen laten aanvoelen.

In deze gids, zullen we bespreken hoe eenvoudig het veranderen van uw autoverzekering is (we beloven het is makkelijker en sneller dan je zou denken) en delen wanneer je een overstap te maken als het iets is wat je overweegt. We zullen er ook voor zorgen dat je geen grote dingen over het hoofd ziet waar je aan moet denken als je overstapt, zoals het vermijden van een onderbreking in de dekking of te veel betalen. We geven ook wat tips over kortingen en bundeling, want wie kan er tegenwoordig niet een paar extra’s gebruiken? Dus laten we aan de slag!

Redenen om over te schakelen autoverzekering

Je zou geld kunnen besparen.
Buiten factoren die niet altijd binnen onze controle, veel mensen – of ze het weten of niet – zijn niet het optimaliseren van hun verzekering eigendom ervaring. Bijvoorbeeld, in een peiling gedaan door de Independent Insurance Agents & Brokers of America, meer dan 1 op de 3 consumenten zei dat ze waarschijnlijk niet profiteren van zo veel kortingen als ze zouden kunnen zijn. “Veel Amerikanen kunnen dwaas geld weggooien omdat ze niet vragen naar verzekeringskortingen waarvoor ze in aanmerking kunnen komen,” zei Madelyn Flannagan, vice-president van agent ontwikkeling, onderwijs en onderzoek bij IIABA. “Bedrijven bieden vaak een aantal unieke, regionale, zeer specifieke en, soms, eigenzinnige kortingen.”

Je zou dekking kunnen krijgen die beter aan je behoeften voldoet.
Wanneer u betaalt voor de dekking, wil je ervoor zorgen dat het werkt voor u op de best mogelijke manier – de juiste aftrekbaar, de juiste medische dekkingen, en het juiste beleid voor de auto die je rijdt. Misschien wilt u zelfs nadenken over de bescherming van uw huisdier. Daarom heeft Elephant onze Dekking Wizard gemaakt.

U hoeft alleen maar een paar vragen te beantwoorden en wij geven u een beter inzicht in een aantal van onze meest voorkomende dekkingen – en welke opties het meest geschikt zijn voor u en uw levensstijl. Bijvoorbeeld, als u dekking heeft bij AAA, heeft u waarschijnlijk geen sleepdekking nodig van uw autoverzekeringsmaatschappij. Waarom twee keer voor hetzelfde betalen?

Het beste deel? U hoeft ons geen persoonlijke informatie te geven of verplichtingen aan te gaan om de dekkingswizard te gebruiken. Wij willen gewoon onze kennis met u delen!

U kunt een betere service-ervaring krijgen.

We hebben allemaal wel eens aan de andere kant gestaan van een frustrerende klantenservicesituatie. Als u de laatste tijd het gevoel hebt dat u niet snel genoeg antwoord krijgt, of dat uw vragen niet worden beantwoord door uw huidige provider, is het misschien tijd om een overstap te overwegen.

U hebt een belangrijke gebeurtenis meegemaakt.
Een stijging van uw verzekering prijs is de meest waarschijnlijke reden dat je zou zijn op zoek naar auto verzekeringsmaatschappijen schakelen, en er zijn vele redenen verzekering tarieven kunnen fluctueren-zoals een verandering in voertuigen of locatie. Belangrijke levensgebeurtenissen zoals deze kunnen invloed hebben op de kosten en de dekking die nodig is op een auto verzekering beleid. Als u nodig hebt om uw beleid bij te werken om nieuwe veranderingen in het leven op te nemen, of recente veranderingen hebben de kosten van uw huidige plan verhoogd, nu is een goed moment om rond te shoppen voor betere prijzen.

Aan de slag met het vinden van een nieuwe auto verzekering provider
Als je eenmaal klaar bent om de overstap te maken, zijn er een paar dingen die je zult willen doen om te beginnen met het vinden van een nieuwe provider die geschikt is voor u.

Krijg meerdere offertes.

Of het nu direct contact op te nemen met uw verzekeraar of het controleren van citaat vergelijking sites zoals The Zebra, Insurify, of Vergelijk, het is nog nooit zo eenvoudig geweest om erachter te komen hoeveel u kunt besparen per maand op de premies voor autoverzekering. Profiteer van deze bronnen, zodat u het plan en de provider die het beste is voor u te vinden.

Vraag rond.
De kans is groot dat je een vriend hebt wiens verzekeraar is degene die u overweegt. Wees bedacht op wat ze uitgeven aan premies, maar wees niet verlegen om te vragen naar hun mening, welke diensten worden aangeboden, en of ze ooit een claim hebben moeten indienen. Zorg ervoor dat u professionele bronnen zoals het Better Business Bureau en Consumer Reports bekijkt voor extra advies.

Onderzoek.
Zorg dat u weet wat uw dekkingsbehoeften zijn en vraag uzelf af of dit nieuwe bedrijf biedt wat u nodig hebt. Je zou ook willen verbinden met uw huidige provider om te zien of er eventuele kosten te overwegen en zorg ervoor dat uw huidige kortingen zal overbrengen naar een nieuwe provider.

Tags: Motorverzekeringoldtimer verzekering